Próximo entreno:
ENTRENOS NAVIDEÑOS: Miercoles 19(14:30h), Domingo 23(20:45h) Domingo 30(20:45h, Miercoles 2(14:30h)
Inicio Equipo Torneos Videos Fotografías Links
Contact: info@proesportsgel.com
Ver todas las noticias
2º PUESTO EN EL TORNEO DE PUIGCERDA
23/11/09

AMB LA MEL ALS LLAVIS.
23/11/2009
Em costa que els nostres veterans han deixat el pavelló ben alt a la Cerdanya.

CRÒNICA DEL TORNEIG.

Un cop més i després de un gran torneig, hem ensopagat amb la mateixa pedra. Desprès de haver guanyat tot els partits de la lligeta amb claretat, hem presentat la nostre candidatura al titòl i com fa unes setmanes a Vielha en el ùltim suspir ens ha arrivat la dolorosa derrota davant dels veterans madrilenys.

En un partit vibrant, de poder a poder el nostre equip s'ha posat endavant en una primera part gairebé perfecta que arrivaba amb un final parcial de 2-0. A la segona s'ha pasat de un començament amb un control relatiu, a donar oxigen als madrilenys que en bon tir de uns del seus finesos retallaven diferencies, 2-1, des d'aquell moment el matx s'ha escomençat a equilibrar i el Barça ha permès als madrilenys creure en la remontada. L'empat ha arrivat minuts desprès i fins al final els dos equips han tingut les seves oportunitas per emportar-se la victòria. Temps reglamentari 2-2. Al final la "injustícia justa" dels penals, desprès de 3 tandes fallides, en l'ùltim penal els madrilenys ens han marcat l'ùnic i agònic gol que els hi ha donat la final i la victòria en el XV Torneig del Club Gel Veterans de Puigcerdà.


RESULTATS DE LA LLIGUETA.

FCBarcelona Veterans

Divendres.

FCB 3- Puigcerdà 1.

Dissabte.

FCB 6- Vielha Geu d'Aran 2.
FCB 9- Cauterans 0.

Diumenge. La gran Final.

FCB 2- Madrid 2 (penals: 0-0, 0-0, 0-1)

Guanyador: Club Hielo Veteranos Madrid.

Jugadors Futbol Club Barcelona Veterans: Julio Puértolas, Javier Zapata , Darby Parliament , Richi Cobo , David Rubert , Sergi García , Iban Anglada, Jordi Ruiz, David Codina, Dan Posen, Daniel Brugman, Jean Claude, Carlos Platz, i Arturo Escobairó.

Un cop més felicitar a tots els jugadors per la seva lluita fins l'ùltim segon, mai millor dit, i sobretot al Club Veterans de Puigcerdà en el seu XV aniversari i per la inmillorable organització del Torneig.

Fins aviat a tots.

Visca el Barça¡¡¡¡


Ver todas las notícias

Diseño y programación: COTOTEC