Próximo entreno:
ENTRENOS NAVIDEÑOS: Miercoles 19(14:30h), Domingo 23(20:45h) Domingo 30(20:45h, Miercoles 2(14:30h)
Inicio Equipo Torneos Videos Fotografías Links
Contact: info@proesportsgel.com
Ver todas las noticias
Crònica del I Torneig de Veterans “Hockey Sus Gèu” a Vielha
19/10/09


Crònica del I Torneig de Veterans “Hockey Sus Gèu” a Vielha
Crònica del I Torneig de Veterans “Hockey Sus Gèu” a Vielha

Resum

Aquest darrer cap de setmana el Club Hockey Gèu d’Aran ha organitzat el seu primer torneig de la categoria de veterans a Vielha, amb la participació del Hockey Hielo Vitoria, Club Hielo Madrid Veteranos, Veterans Gel Puigcerdà, Ice Barça, Futbol Club Barcelona i de l’equip local, l’Hockey Gèu d’Aran.

Els assistents al torneig han pogut delectar-se amb les evolucions d’algunes de les “velles glòries” de l’hoquei gel espanyol, en alguns casos autèntics mites del nostre esport. El torneig s’ha jugat en la modalitat “tots contra tots”, amb partits de 30 minuts de duració. D’aquesta manera, tothom ha tingut l’oportunitat de saludar afectuosament antics rivals de tota la vida, que segueixen practicant l’hoquei gel. El torneig s’ha desenvolupat dins d’un clima de gran companyonisme i correcció esportiva, amb algunes –molt poques- excepcions fruit de la passió que tots els jugadors hi posaven. En qualsevol cas, totes les discussions han quedat en un no res i definitivament solventades –si és que encara eren vives- durant el tradicional sopar de germanor que s’ha celebrat la nit del dissabte al diumenge.

Degut a diversos compromisos professionals i esportius, l’equip de veterans del Futbol Club Barcelona ha participat amb un grup reduït, però selecte de jugadors. A sobre, el matí del dissabte ha començat molt fred degut a les baixíssimes temperatures que han caigut sobre la Vall d’Aran. Així, en el seu primer partit contra els veterans de Puigcerdà als nostres els ha costat agafar el ritme i començar a carburar com ells saben. Malgrat aquests petits entrebancs, el paper dels nostres majors durant tot el torneig ha estat digne d’elogi. Amb la porteria protegida per un immens Manel Raventós, els nostres han desplegat el seu habitual i vistós joc ofensiu, generant moltíssimes oportunitats de gol davant les porteries rivals. Cal tenir en compte que en partits amb una durada tan curta, que rarament permeten recuperar els possibles errors, aquests es poden pagar molt cars.

I així ha estat pels veterans del Futbol Club Barcelona, que han aconseguit guanyar tots els seus partits, amb excepció del que els ha enfrontat contra el Club Hielo Madrid Veteranos. En un partit d’altíssim nivell tècnic, s’ha arribat al minut final amb un empat a quatre al marcador. Una jugada desafortunada quan mancaven vint segons pel final ha donat el triomf a l’equip de Madrid, que finalment s’ha alçat amb el trofeu de l’equip guanyador del torneig per “goal average”.

Resultats dels partits

Hockey Gèu d’Aran 1 4 Veterans Gel Puigcerdà
Veterans Gel Puigcerdà 1 2 Futbol Club Barcelona
Futbol Club Barcelona 4 5 Club Hielo Madrid Veteranos
Club Hielo Madrid Veteranos 0 2 Hockey Hielo Vitoria
Hockey Hielo Vitoria 7 0 Ice Barça
Ice Barça 0 6 Hockey Gèu d’Aran
Hockey Gèu d’Aran 3 5 Futbol Club Barcelona
Futbol Club Barcelona 3 2 Hockey Hielo Vitoria
Hockey Hielo Vitoria 2 3 Veterans Gel Puigcerdà
Veterans Gel Puigcerdà 1 3 Club Hielo Madrid Veteranos
Club Hielo Madrid Veteranos 12 0 Ice Barça
Hockey Gèu d’Aran 0 6 Hockey Hielo Vitoria
Veterans Gel Puigcerdà 6 1 Ice Barça
Ice Barça 0 11 Futbol Club Barcelona
Club Hielo Madrid Veteranos 4 1 Hockey Gèu d’Aran

Classificació:

Equip Punts
Club Hielo Madrid Veteranos 12
Futbol Club Barcelona 12
Veterans Gel Puigcerdà 9
Hockey Hielo Vitoria 9
Hockey Gèu d’Aran 3
Ice Barça 0

Alineació Veterans Futbol Club Barcelona:

Manel Raventós (porter), Javier Zapata (D), Richi Cobo (D), Sergi Giménez (D), Darby Parliament (LW), Iban Anglada (C), Sergi García (RW), Marc Codina (LW), Daniel Brugman (C), Marcel Pujol (RW), Carlos Platz (LW), Dan Posen (C), Arturo Escobairó (RW).

Comentari final

Cal felicitar amb tota sinceritat al club Hockey Gèu d’Aran per organitzar d’una forma tan magnífica aquest torneig de veterans. Tots els participants i els seus acompanyants han estat perfectament atesos en tot moment, i els veterans de la Vall d’Aran han tingut tota mena d’atencions envers els seus convidats i rivals. Cap dels equips participants té cap mena de dubte sobre la seva participació en una futura edició, a la qual animem ja des d’ara en nom dels Veterans del Futbol Club Barcelona.

Finalment, no podem oblidar-nos d’agrair als fidels fans que els nostres veterans han tingut durant el torneig. Alguns d’ells s’han desplaçat a Vielha acompanyats de les respectives esposes i algun altre convidat. Totes elles han estat molt atentes a les jugades del nostre equip, animant-los en tot moment. Moltes gràcies.


Ver todas las notícias





Diseño y programación: COTOTEC